Kommande i kårkalendern

No events found

TACK alla fantastiska Ledare och Funktionärer för ännu en härlig termin, där massor av scouter fått ännu fler härliga scoutupplevelser! Tack även till onsdagsledarna som ordnade vår soliga och fina sommaravslutning - och Grattis till Emil Sone som tilldelades årets KLUR-stipendium. Så snart vi har redovisat all vårens närvaro och packat lägerutrustningen så blir det sommarlov i Holken!

Vi passar på och ber dig som kanske promenerar i området att ta en sväng runt Holken - och titta till så allt ser bra ut ????

Här kommer ett sista ryck med information innan vi ägnar oss åt solkräm och myggstift!

  • Garagedörren
  • Lägerpackning
  • Redovisning
  • Nycklar
  • Seglarskola vecka 31
  • SjöLU - sjöscoutledarkurs 15-17/9 på Vindalsö
  • Planeringsdagen
  • Höstterminsprogrammet

En riktigt skön sommar önskar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

Garagedörren - dubbelkolla att den verkligen är låst!
Den högra garagedörren har börjat krångla - och behöver lyftas lite i handtaget för att verkligen gå i lås. Vi vill att du som låser dörren drar i den, för att vara helt säker på att den verkligen är låst! (Det låter som om den låser, och ser låst ut vid en snabb blick - men drar man i handtaget går dörren upp...)


Lägerpackning
Onsdagen 21 juni kl 18.30-19.30 är det dags att packa till sommarlägret. Även om du inte ska med på lägret får du gärna hjälpa till att bära fram utrustning - blir vi fler går det lättare

Redovisning av utlägg
Har du ett utlägg från vårterminen är det hög tid att redovisa detta nu, innan verksamhetsåret tar slut 30/6. Bifogar Redovisningsblanketten. Fyll i, fäst kvittot på baksidan och lämna i Holkens brevlåda (eller Monas eller kassörens fack).

Nycklar
Slutar du som ledare och har haft en nyckel till Holken och/eller Skutan? Då är det dags att lämna tillbaka den nu! Eller om du slutat som ledare eller funktionär tidigare, men glömt att lämna tillbaka din nyckel...
Lägg nyckeln i ett kuvert märkt med ditt namn och lägg i Holkens låsta brevlåda snarast!
Nycklar som oförklarligt försvunnit ersätts med 200 kr - till PG 8 90 53-3 eller Swisha till 123 494 17 53.
Märk betalningen med Förlorad nyckel och ditt namn.

Seglarskola vecka 31
Det finns fortfarande platser kvar vecka 31 - sprid gärna till vänner och bekanta!
All information finns på kårens hemsida.

SjöLU - sjöscoutledarkurs 15-17/9 på Vindalsö
Vi vill tipsa om en väldigt inspirerande och rolig sjöscoutledarutbildning på Vindalsö i höst. Det finns ett par platser kvar än så länge! Kåren står som vanligt för kursavgiften.
All information och anmälan hittar du via länken
https://www.scouternasfolkhogskola.se/kurser-utbildningar/261/sju-delta-east-2023

Uppstart för höstterminen
Lördagen den 19 augusti är det Sjöledardag i Skutan för alla seglande avdelningar. Söndagen den 20 augusti kl 9.30-ca 15 är det Planeringsdag i Holken för alla kårens ledare. Skriv in datumen i kalendern redan nu - inbjudan kommer i slutet av sommaren.

Preliminärt terminsprogram för höstterminen
För dig som vill ha lite framförhållning inför höstens aktiviteter så bifogas ett preliminärt terminsprogram för hösten. Alla datum är inte klara, och det KAN bli ändringar -