Kommande i kårkalendern

jun
29

to - söaug
5Läs meraug
15

ti 18:30 - 21:30aug
19

Ugglan Hoar

Ugglan Hoar är kårstyrelsens löpande information till kåren.

Hej alla KLURiga!

Terminsavslutningen är avklarad och vi vill passa på och gratulera Anders Blomqvist till årets KLUR-stipendium. Anders jobbar lite i det tysta, som Vikingaledare, arrangör av Navigationskurser och genom att pyssla om Skutan och alla sjöledare - Stipendiet innebär en Gröna Spåret-upplevelse eller motsvarande - och vi hoppas Anders får fylla på reserverna med mysiga scoutupplevelser för egen del!

Det har blivit väldigt lugnt och stilla i Holken - ett och annat utmanarlag, och ett par arbetsgrupper jobbar vidare, med att förbereda sommarens läger bland annat!

Här kommer lite information från kårstyrelsens senaste möte:
* HLR-kurs 19 juni
* Kårtröjor - beställ senast 18 juni
* Ledare inför hösten
* Valberedningen
* Redovisning av utlägg
* Återlämna nycklar
* Terminsprogram för hösten

Läs mer!

Sist men inte minst vill vi passa på och säga ett stort TACK! till de ledare som av olika anledningar slutar sina ledaruppdrag... Tack för er insats - och ni vet att ni är alltid välkomna tillbaka :-)

En riktigt skön sommar önskar vi er alla, Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

Hej alla KLURiga!

  • Årets Valborgsfirande är avklarat, och vi vill rikta ett STORT TACK till Valborgsgruppen och alla ledare och funktionärer som gjorde festen möjlig!
  • Seglingssäsongen har tagit fart nere vid Skutan och det är högsäsong för hajker - i skogen och på vattnet!
  • Terminsavslutningen närmar sig, hela kåren ses onsdagen den 7 juni kl 18.30 vid Holken. Den här gången är det måndagsavdelningarna som håller i trådarna.

Ledare inför hösten
Det börjar bli dags att lägga höstens ledarpussel - skicka ett mail till och berätta vilken avdelning du vill vara ledare för i höst - om du inte redan berättat för dina Kårstyrelserepresentanter, eller för Mona.

Scoutskjortor till sommarens läger
Tipsa gärna era scouter - den som behöver en ny skjorta inför sommarens läger bör beställa i Holken senast tisdag 30 maj - för att kunna hämta ut den på Terminsavslutningen.

Soliga Scouthälsningar från Kårstyrelsen genom Mona

Hej alla KLURiga!

Patrull Ugglan har haft sin mars-träff, och beslutat stötta scouterna i Guinea Bissau med två lättviktskåtor, som vi hoppas ska göra nytta i scoutverksamheten. Kåtorna kommer att levereras av familjen Zenzén nu i april, och vi önskar er trevlig resa och hoppas få en spännande reserapport när ni kommer hem igen!
I helgen som gick fylldes Holken med äventyrare, som deltog i "Fångarna i Holken" - totalt var ca 85 äventyrare, utmanare och ledare sysselsatta i med att leta (eller gömma) nycklar och ledtrådar i Holkens alla skrymslen...
Vedboden fylld med bollhavsbollar, och... - ja ni kan ju tänka er!

Annat som händer i Holken nu i vårsolen:
• Isbanan stängd för säsongen
• Arbetsdag i Holken på söndag 26 mars
• Valborg - nu närmar det sig!
• Scouternas Frukost/ Lunchseminarium 31/3
Läs mer...

Vårsoliga hälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen)