Kommande i kårkalendern

8 jun
Kårstyrelsemöte
Datum 18:00 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Valborg är avklarat för den här gången - stort TACK till alla som bidragit inför, under eller efter - alla insatser behövs! Inte minst ett stort TACK till Valborgsgruppen som hållit i trådarna och förberett så att allt ska flyta smidigt på själva Valborg :-)
Den här veckan har vi Brouppgifter i Holken och vid Skutan - och scouter och ledare får knyta nya kontakter. I Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) är vi i full färd med att lägga "Ledarpusslet" inför hösten, och prata med ledare i alla avdelningar.
Planering pågår även för spårarnas "LasseMaja-läger" på Vässarö, upptäckarnas "Trapper-paddling" och äventyrarnas "Hållbart" - ett stort läger i Skåne.

Vår Valberedning har även börjat se över våra arbetsgrupper inför höstens kårstämma. Har DU spanat in en kul arbetsgrupp men inte hunnit få frågan än? Skicka ett mail till och berätta vad du vill göra för skoj i höst!
Kårens terminsavslutning närmar sig, och tisdagen den 4 juni ses vi vid Holken kl 18.30 - ber att få återkomma med inbjudan.

Nedan kommer några små kom ihåg, som framförallt vänder sig till våra ledare :-)

Soliga scoutkramar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

Närvarokort
Glöm inte att uppdatera era närvarokort redan nu, samt se till att alla ledare och vikarier undertecknar dem! (Ja, det måste finnas en ledare eller vikarie med på varje lista varje möte).

Redovisning av kvitton
Redovisningsblanketten finns i Ledarpärmen ovanpå avdelningsfacken.
Sammanräknad och undertecknad lämnas den i kassörens fack.

Materiel till hajk och läger
Boka in er hajk i "Hajkplaneringskalendern" (Hemsidan)och skriv vilket materiel ni behöver (tält, stormkök etc). Tänk sedan på att kontakta övriga avdelningar som hajkar samtidigt och komma överens om hur ni ska fördela kårens resurser

Mat till hajk och läger
I kylen i köket finns skivad ost och skinka, kika även i frysboxen i garaget eller i frysen i Skutan - där kan finnas korv och bröd, samt eventuellt hamburgare. Glöm inte hajkmatskåpet ;-)

Ledarpusslet
Om Kårstyrelsen inte hunnit kontakta dig ännu - skicka gärna ett mail till och berätta var DU vill vara ledare i höst!