Kommande i kårkalendern

8 jun
Kårstyrelsemöte
Datum 18:00 - 22:00

En scout möter svårigheter med gott humör!

Aktiviteterna i Holken fortsätter nästan som vanligt, men med möten utomhus, och ett nytt tänk kring lekar och aktiviteter (inget Kramkull eller andra "nära" lekar ). Vissa avdelningar har testat att hålla digitala möten. Hajker förvandlas i viss mån till dagaktiviteter, och eventuella övernattningar försöker vi hålla utomhus, med glest i vindskydden!

Kårstyrelsen höll senaste mötet i lägerbålsringen, det fungerade utmärkt - och var såklart mysigt att få komma hem och lukta lite rök även som pappersscout!

Den utlovade KLUR-kvällen den 15 maj skjuter vi till hösten, och ber att få återkomma med ett nytt datum.

Det som kanske påverkar kåren mest just nu är att Valborg är inställt - för första gången sedan kåren började med valborgsfirande för drygt 60 år sedan.

Det kommer självklart märkas i ekonomin, men tack och lov har kåren en bra buffert, så ekonomiskt klarar vi av ett år utan valborgsfirande.

Planeringen av vårt sommarläger fortsätter, och vi har i skrivande stund 202 anmälda till Tidernas läger på Vindalsö!

Vi hör att scouter och föräldrar uppskattar att vi håller igång scoutverksamheten - det känns bra, och vi fortsätter erbjuda scoutmöten till alla som är symptomfria!

Kårstyrelsen bevakar även fortsättningsvis den information som kommer från myndigheterna, och får vi nya direktiv som berör kåren så återkommer vi!

Soliga hälsningar från Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona