Visste du att Sollentuna Södra Scoutkår är vänkår med Valleby Scoutkår och att vi ska ha ett gemensamt läger tillsammans i sommar?
Vi åker den 29 juni till Vässarö och stannar där till 2 juli.
Vill du följa med och träffa oss? Kontakta lägerkommitén på
för att kolla om det går att efteranmäla sig.

Om du försöka att efteranmäla dig så kontakta lägerkommittén

I sommar är alla spårare i Sollentuna Södra Scoutkår välkomna på läger tillsammans med Lasse och Maja. Vi träffas på morgonen torsdag 29/6 vid Holken och åker tillsammans mot Vässarö.

Väl på plats slår vi upp tält där vi sover på liggunderlag i sovsäck. Mat äter vi tillsammans och mycket annan tid ägnar vi åt olika program där vi använder våra scoutkunskaper, leker, badar, har lägerbål eller något annat skoj.

Vi kommer tillbaka sent på eftermiddagen söndag 2/7 då vi gemensamt packar upp. (Vi vill redan nu informera att ni föräldrar kommer att behöva hjälpa till med uppackningen alternativt annat efterarbete efterföljande dagar för att återställa all lägerutrustning).

Anmäl dig (senast 17 maj) genom att logga in här. Anmälan kompletteras med betala in avgiften enligt nedan till postgiro 67 51 40 – 8. Anmälan räknas inte som fullständig förrän inbetalning skett. Märk anmälan med scoutens namn och födelsedatum följt av -0226, t ex "OlleOlsson 080303-0226".

Kostnad:
Deltagande spårarscout 1250 kr
Ledare och funktionärer 650 kr

Har du andra frågor och funderingar kring lägret är du alltid välkommen att kontakta lägerkommittén på: .