Kommande i kårkalendern

8 jun
Kårstyrelsemöte
Datum 18:00 - 22:00

Hej alla KLURiga!

Nu är terminen igång för alla avdelningar, och det är full fart i Holken på kvällarna!
Härligt att se :-)
Kårstämma
Kårens årsmöte närmar sig, och den 26 september är alla kårens medlemmar välkomna kl 18.30
Motions-KS
Vi vill ha in förslag från kårens medlemmar, så vi har något att bestämma om på kårstämman. Senast måndag 16 september kl 18 måste din motion (ditt förslag) vara inskickat till
Valberedningen
Kårens Valberedning sliter hårt för att hitta alla personer som vill ha roliga uppdrag i kårens arbetsgrupper - det är inte så lätt när de flesta tackar nej... Tänk om vi alla vänder på det och hör av oss till valberedningen och berättar vad vi vill göra nästa år - då blir de glada :-)
Det finns mycket att välja på, Isbana, Valborg, Granar, Styrelsen, Båtkommittén eller nåt annat... Du når valberedningen via valberedning@sollentunasodra.se
Trygga Möten
Vi passar på och påminner lite om att alla ledare ska göra webb-kursen Trygga Möten minst vart tredje år. Har du glömt gå (eller repetera) så gör det bums - så slipper vi tjata ;-)
Haket-Light
Är du ledare och undrar vart papper, pennor, saxar och tändstickor tog vägen - det där som fanns i Haket förut... Nu hittar du "Haket light" nedanför trappan till övervåningen (mittemot avdelningsfacken) - se bifogad bild. Resten har vi försökt flytta upp till "Nya Haket" utanför Ledarrummet. Och är det något du saknar där - säg till Mona så ska vi försöka få det på plats!
(Gamla Haket innehöll en hel del som aldrig rördes, därför har allt inte följt med upp...)
Ved
Materielgruppen har extraknäckt som Skogsvårdsgrupp, och kapat upp en massa ved i mindre bitar. Innan veden blir eldningsbar måste den klyvas - och det är här ni i avdelningarna kommer in i bilden! Sätt av lite tid då och då för att träna vedhuggning med era scouter. Lägg den huggna veden i eller bakom vedboden, så kommer det finnas ved när ni vill elda under året ?

Hälsningar från Kårstyrelsen, genom Mona