Kommande i kårkalendern

No events found

I och med att det nu är öppet vatten på Edsviken tackar vi Isbanegruppen för i år, och lämnar över stafettpinnen till Valborgsgruppen,

På senaste styrelsemötet pratade vi dessutom om:

  • Valborg
  • Myror och sopor
  • Ledarpusslet inför hösten
  • Kårens Arbetsgrupper

Glad Påsk önskar Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) genom Mona

Valborg
Valborgsgruppen hälsar att förberedelserna är i full gång, och att Bemanningslistorna snart kommer till en inkorg nära dig.

Som vid alla Kårarrangemang behöver vi alla hjälpas åt med genomförandet - både scouter, föräldrar, ledare och funktionärer!

Det finns något för alla, och både innan, under och efter Valborg

Myror och sopor
Myrorna har flyttat in i Holken även denna vår, och det är viktigt att vi hjälps åt att hålla rent på golv och bänkar i köket, samt gå ut med matavfallspåsen varje kväll om vi lagt något i den (Nyckel till soptunnorna hänger i städskrubben och vid diskbänken i garaget)

Apropå sopor behöver vi bli ännu bättre på att sortera ut pappers-, plast-, glas-, och metallförpackningar och endast lägger restsopor i svarta sopsäcken.

Förpackningar får man gärna ta med till insamlingen mitt emot OK om det blir fullt i köket!

(Läggs de i gröna soptunnan får jag bannor av SEOM)

Ledarpusslet inför hösten
Det kan kännas långt bort, men Patrull Ugglan (Kårstyrelsen) börjar så smått tänka på höstterminen - och ber dig fundera gärna på i vilken avdelning DU vill vara ledare i höst - så kan du svara snabbt när Ugglorna kommer och frågar ????

Kårens Arbetsgrupper
Våra Arbetsgrupper är ovärderliga för att få alla olika delar av kåren att fungera. Flera av våra Arbetsgrupper kommer behöva förstärkning med fler medlemmar till hösten, och ni som är ledare får jättegärna "fiska" lite bland föräldrarna och se vilka som är intresserade av hjälpa till med till exempel, Båtar, Materiel, Isbana, Valborg eller med Julgransförsäljning.